10pariuri.ro este site-ul pe care Alin propune ponturi pariuri gratuite

 

Vă place nespus de mult să pariați? Vă considerați oameni norocoși, având în vedere că la pariuri norocul nu v-a ocolit până acum? Pariați cu încredere de fiecare dată? Foarte bine. Dar nu uitați un lucru. Norocul nu vă poate surâde în fiecare zi. De aceea, trebuie să fiți foarte cumpătați atunci când vine vorba de pariuri. De asemenea, trebuie să fiți responsabili.

În plus, nu uitați că un pont bun vă poate fi întotdeauna de ajutor. Acesta vă poate scoate din impas atunci când nu știți cum să pariați pentru a câștiga. Din acest motiv, este bine să-l urmăriți pe Alin pe 10pariuri.ro. Pe acest site, el oferă ponturi pariuri gratuite. Vă dă o mână de ajutor întrucât își dorește să aveți succes așa cum și el a avut de-a lungul timpului.

Alin și 10pariuri.ro, o colaborare de succes după un drum plin de provocări

Înainte de a deveni tipster, Alin a fost un simplu parior. A urmărit și el ponturile oferite de alții și a învățat cu fiecare pariu făcut, din ce în ce mai multe lucruri despre ce înseamnă să faci pariuri sportive.

Lecțiile despre pariuri nu au fost ușoare, dar au fost extrem incitante. Ele au început încă de la vârsta de 18 ani, pe când Alin paria la Pariloto, casa de pariuri a Loteriei Române. Cu cât a acumulat mai multe informații, succesul nu a întârziat să apară. Așa că, a continuat să parieze ținând cont de câteva lucruri importante: răbdare, disciplină, responsabilitate, perseversență. Dacă vrei să ai noroc în viață trebuie să perseverezi, dar să fii responsabil, disciplinat și răbdător. Graba întotdeauna strică treaba.

Ținând cont de aceste lucruri, Alin a evoluat, iar când a căpătat suficientă experiență a făcut o schimbare. A început să parieze la case de pariuri online, deoarece i-au oferit câteva avantaje importante. Spre deosebire de casele de pariuri offline, acestea i-au oferit bonusuri atractive. A profitat de ele și a pariat la bet365.ro. Aceasta a fost și prima casa la care și-a încercat norocul.

Pariind constant a căpătat multă încredere în el, iar acest fapt l-a determinat să facă un pas important. A decis să propună ponturi pariuri gratuite, pentru a da șansa și celorlalți pariori să se bucure de succes. Având suficientă experiență la pariuri, a înțeles foarte bine valoarea ponturilor gratuite.

Au trecut 8 ani de când a devenit tipster (era student), iar de atunci a reușit să ajute mulți pariori să câștige diverse pariuri. A fost un drum plin de provocări, dar și de satisfacții. De la parior la tipster este un drum destul de greu.

Trebuie să cunoști foarte bine lumea pariurilor pentru a putea propune ponturi. Alin muncește mult. Studiază diverse oferte de pariuri, echipele, jucătorii etc. Apoi propune ponturi gratuite pentru a vă ajuta să câștigați.

O face atât pe pagina de Facebook-Ponturi Alin, dar și pe 10pariuri.ro. Colaborarea cu acest site a început acum 2 ani, în 2015. Este o colaborare foarte frumoasă, pe parcusul căreia Alin a reușit să demonstreze cât de bun tipster este.

Pontul zilei de 10pariuri.ro este unul de succes aproape în fiecare zi. Există însă și zile în care Alin eșuează. Este absolut firesc. Uneori câștigi, alteori pierzi. Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți, ci să perseversezi. Alin perseverează și vă oferă zilnic pronosticuri gratuite.

Sunt pronosticuri pe care este bine să le urmăriți înainte de a lua propria decizie finală. Pariul vă aparține, așadar și decizia finală în ceea ce-l privește trebuie să vă aparțină.

De asemenea, rețineți că pe acest întotdeauna veți găsi doar ponturi gratuite. Nici Alin, nici colegii săi nu vor pretinde bani pe ponturile oferite.

Urmăriți ponturile propuse de Alin și pariați la...

Unibet și Betano. De ce? Alin vă recomandă aceste două case de pariuri online întrucât oferă niște avantaje de care merită să profitați.

Unibet, de exemplu, vă oferă posibilitatea de a paria pre-meci sau live. Miza pe care o puteți stabili este până la 250 lei. În plus, puteți face primul pariu fără vreun risc.

La Betano bonusul este extrem de atractiv. 500 lei la depunere. Prin urmare, în contul vostru la depunere veți avea 1000 lei. O sumă consistentă, cu care veți putea paria și de ce nu câștiga. În plus, la această casa de pariuri și cotele sunt foarte bune. Atât pentru meciurile din ligile românești, cât și pentru cele din ligile străine.

În luna octombrie, până în prezent, Alin are 4 pronosticuri câștigate și l pierdut.

Pontul recomandat de Alin pentru 6 octombrie 2017  

  Pontul pe care Alin vi-l recomandă astăzi, se referă la Preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018. Spania va juca pe teren propriu de la ora 21:45 cu Albania. Alin consideră că în acest meci se vor înscrie multe goluri.

În prezent, Spania se află pe poziția 1 cu 22 de puncte și cu un golaveraj de 32-3, Albania ocupă poziția 3 cu 13 puncte și cu un golaveraj de 10-9. Aceste două echipe au mai jucat 3 meciuri pe acest teren, toate disputele au fost câștigate de Spania. Echipa lui Ramos si Pique a câștigat în Albania cu scorul de 2-0.

Pronosticul său pentru acest meci este peste 3.5 goluri, întrucât Spania are un atac foarte bun. Mizează pe acest pronostic întrucât fosta campioană mondială și europeană a reușit să înscrie în ultimele 3 meciuri de pe teren propriu 9 goluri. Dar și din cauza faptului că Albania a primit în ultimele 3 partide din deplasare 3 goluri. Alin este de părere că Spania ar trebui să se califice la Campionatul Mondial din Rusia cu o victorie la scor.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe