Antena Căutare

13 milioane de familii din lume au o avere de peste un milion de dolari

Criza financiara nu a saracit chiar pe toata lumea. Exista si familii care au reusit sa profite din plin de ea pentru a-si rotunji conturile. Potrivit unui studiu, numarul familiilor cu averi de peste 1 milion de dolari a crescut cu 12 la suta anul trecut.



Cele mai multe familii cu averi de peste un milion de dolari se afla in Statele Unite. Anul trecut, peste cinci milioane de familii aveau conturi ce depaseau un milion de dolari. Urmatoarea tara cu familii bogate este Japonia, unde au fost inregistrate 1,53 de milioane de astfel de familii, urmata de China, cu 1,1 milioane.

Cea mai mare crestere a numarului de familii cu averi de peste un milion de dolari s-a inregistrat in Singapore, unde numarul familiilor cu peste un milion de dolari in conturi a crescut cu o treime fata de numarul din 2009.

Citeste si Jurnalul

Foto:fusible.com

Euro creste, dolarul se mentine stabil. Vezi cursul BNR... Fiecare roman datoreaza FMI 1,5 salarii medii nete pe economie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x