Antena Căutare

E oficial! ROMÂNII vor primi un cadou de la serviciu. Sunt aproape 1,5 milioane de beneficiari!

Anul 2018 pare a fi cel mai bun din istorie pentru companiile specializate în tichete de beneficii pentru angajați

Anul 2018 pare a fi cel mai bun din istorie pentru companiile specializate în tichete de beneficii pentru angajați. Aceasta se întâmplă pentru că nu mai puțin de una din trei firme private va oferi astfel de cadouri angajaților, cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Una din tre companii private din România va da angajaţilor tichete-cadou, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, anunţă Edenred, unul dintre marii furnizori de astfel de servicii. Aceasta înseamnă că peste 1,5 milioane de români ar trebui să beneficieze de tichete.

Vești bune pentru sute de mii de români! Angajații ar putea să aibă câte cinci zile libere de Crăciun și Revelion

Faţă de cadourile clasice în obiecte sau produse, tichetele cadou au avantajul de a permite fiecăruia dintre angajaţi posibilitatea de a-şi alege ei înşişi cadoul de Crăciun, în concordanţă cu propriile preferinţe. Putând fi cheltuite în zeci de mii de magazine, de toate tipurile, tichetele cadou le asigură angajaţilor libertate şi flexibilitate maximă în utilizare.

Zile libere pentru angajați în perioada sărbătorilor! Românii ar putea primi două minivacanţe de la stat!

Tichetele cadou sunt scutite de impozit pe venit şi de taxe sociale salariale şi patronale, în limita unui plafon maxim de 150 de lei per beneficiar.

Companiile pot oferi tichete cadou atât angajaţilor, cât şi copiilor minori ai acestora, de Crăciun, Paşte şi 1 iunie, iar de 8 martie, doar angajatelor.

Asigurările obligatorii pentru locuințe s-ar putea scumpi. Proprietarii care nu își vor încheia poliță de asigurare vor ... Veste DRAMATICĂ pentru toți bugetarii! Adio, majorări? Ce Ordonanță de urgență s-a dat în urmă cu puțin timp!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x