Antena Căutare

Liceenii și studenții cu rezultate bune la învățătură vor fi răsplătiți de stat cu până la 4000 de euro! Ce condiții trebuie să îndeplinească

De la o zi la alta se iau măsuri tot mai bune pentru sprijinirea tinerelor speranțe ale țării, care obțin rezultate excelente la învățătură. 

Vești excelente pentru liceeni și studenți! Se dau până la 4000 de euro de la stat pentru elevii care obțin rezultate bune la învățătură! Care sunt criteriile:

De la o zi la alta se iau măsuri tot mai bune pentru sprijinirea tinerelor speranțe ale țării, care obțin rezultate excelente la învățătură.

Astfel, urmează ca mâine să fie adoptată decizia de a oferi granturi de până la 4000 de euro pe an, liceenilor și studenților cu rezultate bune la învățătură, pentru a încuraja performanța.
În acest sens, premierul a declarat că "Cercetarea şi inovarea sunt esenţiale pentru asigurarea creşterii economice sustenabile şi competitive, iar susţinerea tinerilor cercetători este prioritară pentru Guvernul României. Vom modifica astăzi programul de granturi de care pot beneficia tinerii absolvenţi de liceu cu rezultate deosebite, laureaţi la olimpiadele naţionale şi internaţionale, astfel încât să îl facem mai atractiv şi mai uşor de accesat”, a spus Dăncilă.

Viorica Dăncilă a mai adăugat că această sumă de până la 4.000 de euro pe an va fi acordată pe toată perioada studiilor universitare, inclusiv a studiilor de masterat şi doctorat, „oferim tinerilor performanţi posibilitatea să-şi continue activităţile de cercetare în instituţii de învăţământ superior acreditate în România, inclusiv după finalizarea studiilor”.

Odată cu această veste excelentă a fost anunțată și deschiderea celei de-a şaptea ediţii a programului guvernamental de internship, în cadrul căruia sunt deschise 200 de locuri pentru stagiari: „Am majorat bursa lunară de care beneficiau internii de la 1.000 de lei la 2.080 de lei, brut”, a anunţat Dăncilă, potrivit libertatea.ro

Credit foto: ziare.com

BNR Curs valutar 10 aprilie 2019. Euro și dolarul, noi majorări azi! Cât costă... Este oficial! Statul oferă ajutoare sociale de peste 550.000 de lei! Cine le va primi și care sunt condițiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x