Antena Căutare

Actionarii minoritari ai RCS&RDS confirma negocierile pentru preluarea UPC

Cele 16 persoane fizice care detin 3,5% din RCS&RDS asteapta cu nerabdare incheierea tranzactiei Compania ar putea notifica direct Comisia Europeana, evitand astfel o decizie a Consiliului Concurentei de la Bucuresti.

Negocierile pentru preluarea UPC de catre rivalii de la RCS&RDS sunt confirmate pen­tru prima data oficial de repre­zentantii RCS&RDS prin in­ter­mediul micilor actionari care detin 3,5% din companie.

Unii dintre acestia stiu despre negocierile de preluare a rivalilor si spera ca aceasta tranzactie sa se incheie, pentru ca sustin ca va avea un impact pozitiv asupra pachetului lor de actiuni. Fara sa fie o companie listata pe o piata reglementata, actiunile celor 16 mici actionari sunt evaluate la aproximativ 35-40 de milioane de dolari.

Aproximativ 3,5% din actiunile RCS&RDS sunt detinute de un grup de 16 persoane fizice care si-au vandut de-a lungul timpului afacerea cu cablu/inter­net catre aceasta companie si care au primit, pe langa bani pentru fostele lor afaceri, si pachete de actiuni in com­pa­nia care negociaza intens preluarea rivalilor de la UPC.

Actionar RCS&RDS: „Negocieri sunt tot timpul"

Felician Ciordas, un om de afaceri din Timisoara, a detinut un pachet de actiuni la Hi-Fi Quadral, firma preluata de RCS&RDS, tranzactie in urma careia a ramas cu un pachet de actiuni la aceasta companie.

„Nu-i nimic clar, de obicei stirile importante ni se comunica de catre conducere. Ne vor comunica cand vor finaliza. Negocieri sunt tot timpul, nefiind implicat direct nu sunt curios", afirma Felician Ciordas. El sus­tine ca nu se creeaza un monopol prin aceasta tranzactie.

Tot articolul, in Financiarul

Leul continua sa creasca in raport cu euro... Guvernul o vrea pe Elena Udrea stapana banilor europeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x