Antena Căutare

Actiunile FP bat minim dupa minim

Continuarea tendintelor de scadere pe pietele bursiere internationale a determinat prelungirea agoniei si pentru Bursa de Valori Bucuresti, care a deschis sedinta de astazi pe minus.

Dupa prima ora de tranzactionare, lichiditatea totala a pietei a ajuns la 3,29 milioane de lei, iar indicele BET-FI a marcat o corectie de 2,82%, in timp ce titlurile Fondului Proprietatea (FP) au atins un nou minim de la listare.

Dupa ce in sedinta de vineri a atins nivelul de 0,4701 lei/actiune, cel mai redus de cand actiunile FP se tranzactioneaza la BVB, cotatia la deschidere a fost astazi de 0,4611 lei/actiune, un nou minim istoric.

Dupa deschidere, cotatia FP si-a revenit, dar exista inca presiune ridicata la vanzare, potrivit ordinelor inregistrate in piata.

Pe toate nivelurile de pret, volumul la vanzare cumuleaza 21,55 milioane de actiuni, in timp ce la cumparare sunt afisate ordine insumand 6,73 milioane de actiuni.

Conform ultimelor date financiare afisate, cotatia FP, de 0,4611 lei/actiune, ignora detinerile la Nuclearelectrica, Romgaz si Hidroelectrica, avand in vedere ca numai pretul actiunilor Petrom acopera 0,34 lei/actiune.

Sursa: Financiarul

Udrea da peste un milion de euro sa-si puna "frunza" pe brosuri... Bechtel, secretul de 1,5 miliarde de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x