Antena Căutare

Activitatea administratiilor financiare va fi oprita in perioada 30 iunie-5 iulie

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a anuntat ca, in perioada 30 iunie-5 iulie, activitatea ghiseelor din administratiile financiare si din directiile generale ale finantelor publice care lucreaza cu publicul va fi oprita. Masura a fost luata ca urmare a procesului de reorganizare si modernizare a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF). In perioada mentionata, la administratiile financiare din toata tara vor functiona doar centrele de asistenta telefonica a contribuabilului, iar pe portalul www.anaf.ro raman active doar paginile de informare a contribuabililor.

"Agentia Nationala de Administrare Fiscala trece in aceasta perioada printr-un amplu proces de reorganizare si modernizare. Acesta presupune si rearondarea contribuabililor incepand cu data de 1 iulie la noile administratii fiscale competente, precum si transferul, in conditii procedurale normale, a tuturor informatiilor necesare pentru deschiderea activitatii administratiilor financiare operative la noile locatii"




Financiarul


Udrea nu spune cati bani da pentru promovarea brandului turistic la meciul lui Bute... Ungaria isi finanteaza economia de la Beijing. Romania nu cade in „capcana chinezeasca“...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x