Antena Căutare

Adrian Vasilescu (BNR): "Mai urmeaza tensiuni financiare, din cauza noului val de criza"

Scaderea inregistrata miercuri de moneda nationala s-ar putea repeta. Noul val de criza economica va mai aduce tensiuni financiare si in perioada urmatoare, a atras atentia consilierul guvernatorului Bancii Nationale din Romania, Adrian Vasilescu.

Si totusi, consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, avertizeaza ca vom avea parte de tensiuni financiare si in perioada urmatoare din cauza noului val de criza.

"Sunt miscari in zona, retrageri de valuta care, probabil, ajung prin America. Asta se intampla zilele astea. Poate maine vine inapoi valuta sau vine alta valuta. Miscarile sunt rapizi de la o zi la alta, apar valute in zona la care nici nu te astepti. (...) Planeta e in criza si atata vreme cat planeta e in criza, vom avea turbulente probabil ca multa vreme de aici incolo", a declarat Adrian Vasilescu, consiliderul guvernatorului BNR.

Leul continua sa scada in raport cu euro. Moneda nationala a scazut miercuri cu 0,98 de bani fata de moneda europeana, pana la 4,32 lei.

sursa: Antena3

UPDATE! Nokia isi inchide fabrica de la Jucu: 2200 de oameni, disponibilizati... Romanii cumpara anual bauturi alcoolice si mancaruri de lux in valoare de 25 milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x