Antena Căutare

Adrian Vasilescu, despre taierea pensiilor si a salariilor: Peste tot se taie bugete

Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu a comentat in cadrul emisiunii "100 de minute" de la Antena 3, balbele din ultimele zile privind cresterea sau plafonarea pensiilor si a salariilor bugetarilor in 2012.

"Suntem intr-un moment in care se taie bugete peste tot. Chiar si Statele Unite au inceput sa tunda bugete in diferite domenii (...) Nimeni nu stie insa ce ar putea face romanii, avand in vedere ca valul crizei a fost generat in alta parte. Daca Nouriel Roubini are insa dreptate si vine Marea Recesiune II, vine si peste noi", a declarat Vasilescu, subliniind ca "sa dea Dzeu. sa poata face SUA stavilar".

Totodata, consilierul lui Mugur Isarescu a estimat ca "trebuie sa intelegem ca trebuie sa ridicam si noi un stavilar. Dar nu se poate fara stabilitate economica".

Prezent si el in studioul "100 de minute", europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, presedintele PRM, a spus insa ca "daca vor fi tot astia la putere (PDL, UDMR, UNPR, etc), ne luam adio de la viitorul acestei tari".

Foto: Intactimages

Baietii destepti din energie storc bugetul statului... Adrian Vasilescu, BNR: Jumatate din datoria externa a Romaniei este a firmelor cu capital strain...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x