Antena Căutare

Afaceri in urcare cu 2% pentru Rompetrol Rafinare, la 1,1 mld. dolari

Compania Rompetrol Rafinare (RRC), parte a grupului Rompetrol, a inregistrat in primul trimestru o cifra de afaceri consolidata de 1,1 miliarde dolari, in crestere cu 2% fata de perioada similara a anului 2011, si a consemnat pierderi nete de 62,7 milioane dolari, de 5,5 ori mai mari.

Compania a consemnat in intervalul ianuarie-martie 2011 o cifra de afaceri de 1,07 miliarde dolari si pierderi nete de 11,3 milioane dolari.

Rezultatele financiare consolidate ale Rompetrol Rafinare includ rezultatele Rompetrol Rafinare SA, Rompetrol Petrochemicals, Rom Oil, Rompetrol Downstream, Rompetrol Logistics si Rompetrol Gas.

Rezultatele prezentate sunt neauditate si consolidate, iar raportarea a fost realizata conform Standardelor Internationale de Raportare Financiara (IFRS).

Romperol Rafinare arata ca indicatorii financiari au fost puternic influentati atat de volatilitatea cotatiilor externe si interne ale materiilor prime si produselor finite, cat si de scaderea semnificativa a marjei de rafinare.

De asemenea, fluctuatiile cursului valutar si costurile aferente asigurarii capitalului de lucru si a continuarii programului de investitii au avut impact asupra rezultatelor companiei.

Companiile Rompetrol Rafinare, Rompetrol Petrochemicals si Rompetrol Gas au exportat in primul trimestru marfuri de 495,5 milioane dolari, in crestere cu 18%.

Presedintele CE: Grecia va trebui sa iasa din "Zona Euro" daca nu isi respecta angajamentele... Adrian Vasilescu (BNR): Nu exista nicio sansa sa avem un curs stabil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x