Antena Căutare

Află cât costă o casă în Județul Buzău

Prețurile caselor din județul Buzău pornesc de la suma de..

Cel mai important factor în procesul de vânzare/cumpărare al unei case este prețul. Pentru a stabili acest aspect trebuie să studiezi piața, să vezi prețurile de vânzare ale caselor din cartierul tău, ce utilități au, în ce stare sunt, etc.

Pentru a-ți face o idee despre prețurile caselor din județul Buzău, aruncă o privire peste site-ul HomeZZ.ro

De exemplu, prețul unei case în centrul orașului Buzău, cu 5 camere, începe de la 80.000 de euro și poate ajunge până la 170.000 de euro.

Un apartament de 3 camere, decomandat, cu o suprafață de 85 m² utili, în centrul orașului, pornește de la prețul de 40.000 de euro și poate ajunge până la 77.000 de euro.

O casă cu 3 camere si cu un teren de 440 m², dintre care 86 m² utili, situată într-o zonă centrală a orșului Buzău, are prețul de 35.000 de euro.

Dacă intenționezi să îți cumperi o casă în Buzău, după ce te-ai informat suficient și ți-ai format o părere, ia legătura cu proprietarul sau cu agentul, discutați puțin despre casă, stabilește o vizionare, fii atent la toate detaliile casei și nu exclude din start varianta unei negocieri a prețului, nu știi ce surprize poți avea.

Cu toate informațiile strânse atât de la vizionari, cât și de pe site-urile de specialitate ai suficientă documentație pentru a putea începe căutările de cumpărare sau pentru a seta prețul de vânzare al casei pe care urmează să o vinzi.

Top 5 cele mai căutate locuri de muncă în București pe timpul verii... Romarm semnează luni memorandumul de înţelegere cu producătorul italian de armament Beretta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x