Antena Căutare

Afla cate vieti i-ar trebui unui roman pentru a strange un milion de dolari!

V-ati gandit vreodata cat timp v-ar lua sa faceti primul milion de dolari? Daca aflati raspunsul, s-ar putea sa va lasati pagubasi. Nu de alta, dar nu v-ar ajunge nici cinci vieti. Si asta daca am trai 70 de ani. O spun jurnalistii de la The Economist.

Romanilor le-ar lua aproape 350 de ani pentru a face primul milion de dolari. Asta numai in cazul in care ar economisi lunar tot venitul mediu pe gospodarie si nu ar plati taxele.

In topul facut de revista The Economist, Romania se afla pe ultimul loc, fiind precedata de Mexic, unde unui om i-ar lua peste 300 de ani sa devina milionar. Unui bulgar, in schimb, i-ar lua 260 de ani sa faca primul milion de dolari.

Se pare ca, cel mai usor se poate imbogati un american cu venit mediu. Daca ar economisi tot salariul, fara sa plateasca vreo taxa, ar ajunge milionar in 25 de ani.

Cu toate acestea, fiecare tara are bogatii ei. Din Europa Centrala si de Est, Polonia se situeaza cel mai sus in top, pe locul 13, cu 775 de superbogati, cu avere totala de 90 de miliarde de dolari, urmata de Grecia, cu 455 de bogati, a caror avere se ridica la 50 de miliarde de dolari. Romania ocupa locul 29, cu 90 de superbogati cu 11 miliarde de dolari.

Miturile bugetului UE: crezi ca stii cum se cheltuiesc banii europeni?... Mega Image "a alungat" pietarii din Floreasca. Cat primeste Administratia Pietelor din afacere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x