Antena Căutare

AFM a aprobat Consiliului Judeţean Hunedoara o finanţare de 3,68 milioane lei pentru închiderea depozitelor de deşeuri municipale neconforme

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a aprobat în şedinţa Comitetului de Avizare din data de 5 noiembrie un dosar de finanţare depus de Consiliul Judeţean Hunedoara, pentru închiderea depozitelor de deşeuri municipale neconforme, în aplicarea prevederilor deciziei Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, pronunţată în Dosarul C-301/17.

Suma aprobată pentru proiectul depus de Consiliul Judeţean Hunedoara este de 3,68 milioane lei.

Suma alocată sesiunii de finanţare a pentru acest program este de 100 milioane lei, iar finanţarea se acordă în procent d,e până la 100% din cheltuielile eligibile.

Sesiunea de depunere a dosarelor de finanţare a fost prelungită până la data de 29 noiembrie 2019.

Proiectele eligibile sunt cele din Lista depozitelor de deşeuri municipale care trebuie închise, conform deciziei Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, furnizată de către Ministerul Mediului şi publicată pe site-ul AFM.

Sursa : news.ro

Euro depăşeşte nivelul de 4,76 lei şi atinge cel mai ridicat nivel din ultimele 6 luni. Lira sterlină, cea mai mare valo... Cîţu: La 10 luni, deficitul bugetar creşte peste 2,6%. Situaţia confirmă cele mai mari temeri ale noastre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x