Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură suspendă activitatea de vizare a carnetelor de rentier agricol până pe 4 mai

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a anunţat că suspendă activitatea de vizare a carnetelor de rentier agricol începând de joi, 12 martie, până pe 4 mai, decizie luată în contextul măsurilor luate de prevenire a riscului de răspândire la nivel naţional a infecţiei cu coronavirus.

”În contextul măsurilor luate de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) de prevenire a riscului de răspândire la nivel naţional a infecţiei cu Coronavirus SARS-CoV-2, informăm că a fost aprobată de către conducerea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale decizia APIA de suspendare a activităţii de vizare a carnetelor de rentier agricol, începând de mâine, 12 martie 2020”, arată APIA într-un comunicat.

Această decizie este luată în aplicarea art.2 din Hotărârea nr. 6 din data de 6 martie 2020 a Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României.

Activitatea de vizare va fi reluată de către centrele judeţene ale APIA începând cu data de 4 mai 2020.

”Precizăm că în conformitate cu prevederile OMADR nr. 1272/2005, cu modificările şi completările ulterioare, vizarea carnetelor de rentier agricol se realizează până la data de 31 august 2020”, anunţă APIA.


Sursa : news.ro

Recomandari