Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură suspendă activitatea de vizare a carnetelor de rentier agricol până pe 4 mai

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a anunţat că suspendă activitatea de vizare a carnetelor de rentier agricol începând de joi, 12 martie, până pe 4 mai, decizie luată în contextul măsurilor luate de prevenire a riscului de răspândire la nivel naţional a infecţiei cu coronavirus.

”În contextul măsurilor luate de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) de prevenire a riscului de răspândire la nivel naţional a infecţiei cu Coronavirus SARS-CoV-2, informăm că a fost aprobată de către conducerea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale decizia APIA de suspendare a activităţii de vizare a carnetelor de rentier agricol, începând de mâine, 12 martie 2020”, arată APIA într-un comunicat.

Această decizie este luată în aplicarea art.2 din Hotărârea nr. 6 din data de 6 martie 2020 a Grupului de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României.

Activitatea de vizare va fi reluată de către centrele judeţene ale APIA începând cu data de 4 mai 2020.

”Precizăm că în conformitate cu prevederile OMADR nr. 1272/2005, cu modificările şi completările ulterioare, vizarea carnetelor de rentier agricol se realizează până la data de 31 august 2020”, anunţă APIA.


Sursa : news.ro

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri