Antena Căutare

Alba Iulia: Podul rutier de peste raul Mures, reabilitat anul trecut cu 2,4 milioane de lei, are gropi in asfalt

Podul rutier de peste raul Mures situat la intrarea in Alba Iulia, unul dintre cele mai importante obiective de acest gen pentru infrastructura rutiera din Transilvania, tranzitat zilnic de zeci de mii de vehicule, va fi reasfaltat sambata seara, din cauza aparitiei mai multor gropi in asfalt, anunta HotNews. Podul a fost reabilitat in toamna anului trecut printr-o investitie de peste 2,4 milioane de lei si este garantat pe o perioada de o jumatate de secol.



Seful Sectiei Alba Iulia a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Liviu Hondola, a spus ca circulatia va fi restrictionata sambata, urmand ca timp de trei ore, intre 18,00 si 21,00, traficul sa se desfasoare alternativ pe un singur sens de mers.

Estimarea initiala a valorii contractului a fost de peste 4,3 milioane de lei, iar valoarea totala finala a contractului, de peste 2,4 milioane de lei. Banii au fost alocati de CNADNR.

Oficialul a spus ca, fiind in garantie, lucrarile vor fi executate si suportate de catre firma care a reabilitat podul, o companie din Negresti Oas, judetul Satu Mare.

In lungime totala de aproape 280 de metri, podul a fost garantat, in urma reabilitarii, pe o perioada de o jumatate de secol.

Foto: Intact Images

Adrian Vasilescu avertizeaza clasa politica: E pericol in 2012. Fara promisiuni desarte sau pomeni electorale!... Guvernul a „deturnat“ bani din privatizare pentru accesarea fondurilor UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x