Alba Iulia: Podul rutier de peste raul Mures, reabilitat anul trecut cu 2,4 milioane de lei, are gropi in asfalt

Podul rutier de peste raul Mures situat la intrarea in Alba Iulia, unul dintre cele mai importante obiective de acest gen pentru infrastructura rutiera din Transilvania, tranzitat zilnic de zeci de mii de vehicule, va fi reasfaltat sambata seara, din cauza aparitiei mai multor gropi in asfalt, anunta HotNews. Podul a fost reabilitat in toamna anului trecut printr-o investitie de peste 2,4 milioane de lei si este garantat pe o perioada de o jumatate de secol.Seful Sectiei Alba Iulia a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Liviu Hondola, a spus ca circulatia va fi restrictionata sambata, urmand ca timp de trei ore, intre 18,00 si 21,00, traficul sa se desfasoare alternativ pe un singur sens de mers.

Estimarea initiala a valorii contractului a fost de peste 4,3 milioane de lei, iar valoarea totala finala a contractului, de peste 2,4 milioane de lei. Banii au fost alocati de CNADNR.

Oficialul a spus ca, fiind in garantie, lucrarile vor fi executate si suportate de catre firma care a reabilitat podul, o companie din Negresti Oas, judetul Satu Mare.

In lungime totala de aproape 280 de metri, podul a fost garantat, in urma reabilitarii, pe o perioada de o jumatate de secol.

Foto: Intact Images

Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Salopeta purtată de artistă a atras toate privirile
Jennifer Lopez a strălucit la Global Citizen Live. Artista i-a uimit pe toți cei prezenți la...
Zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Se anunță o perioadă prosperă pentru trei zodii norocoase în ziua de 29 septembrie 2021....
Parteneri
Brioșe cu dovleac. Desert de toamnă aromat și colorat
Pentru porția de desert dintr-un weekend petrecut cu cei dragi, îți oferim o minunată rețetă de brioșe cu dovleac. Este un desert de toamnă aromat și colorat, perfect pentru zilele de toamnă ruginie.
Catine.ro
Ultimele știri