Antena Căutare

Amazon le recomandă tuturor angajaţilor să lucreze de acasă

Angajaţii gigantului american Amazon pot lucra de acasă până la sfârşitul lunii, dacă le permite job-ul.

Amazon le recomandă angajaţilor săi din toată lumea să lucreze de acasă până la finele lunii martie. Dar doar dacă este posibil acest lucru.

Spre deosebire de companii precum Google, Facebook şi Twitter, unde majoritatea angajaţilor pot lucra la fel de bine şi de acasă, cei mai mulţi din angajaţii Amazon nu-şi pot face treaba decât dacă se află fizic la job.

Lipsa fizică de la locul unde trebuie să-şi desfăşoare activitatea, pentru mulţi angajaţi ai Amazon, înseamnă practic încetarea completă a activităţii. Curierii nu pot livra comenzile de acasă, cei din depozite nu pot primi şi gestiona marfa dacă stau acasă şi aşa mai departe.

De aceea anunţul Amazon, care îi vizează pe toţi cei aproape 800.000 de angajaţi de la nivel mondial, vine cu condiţia “dacă se poate” - să lucreze de acasă, dacă acest lucru este posibil, nu să stea acasă.

Anunţuri similare au fost făcute în ultimele zile şi de alte companii de tehnologie. Google le-a recomandat să lucreze de acasă tuturor angajaţilor din America de Nord, Europa, Africa şi Orientul Mijlociu.

Twitter, pe de altă parte, le-a transmis angajaţilor din întreaga lumea că sunt obligaţi să lucreze de acasă pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19.

Sursa : news.ro

Indicii de pe Wall Street au închis joi cu scăderi de circa 9,5%, după restricţiile de călătorie pe rutele spre Europa a... Companiile aeriene cer sprijin financiar de urgenţă din partea guvernelor, din cauza noilor restricţii de călătorie...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x