Antena Căutare

Amazon le recomandă tuturor angajaţilor să lucreze de acasă

Angajaţii gigantului american Amazon pot lucra de acasă până la sfârşitul lunii, dacă le permite job-ul.

Amazon le recomandă angajaţilor săi din toată lumea să lucreze de acasă până la finele lunii martie. Dar doar dacă este posibil acest lucru.

Spre deosebire de companii precum Google, Facebook şi Twitter, unde majoritatea angajaţilor pot lucra la fel de bine şi de acasă, cei mai mulţi din angajaţii Amazon nu-şi pot face treaba decât dacă se află fizic la job.

Lipsa fizică de la locul unde trebuie să-şi desfăşoare activitatea, pentru mulţi angajaţi ai Amazon, înseamnă practic încetarea completă a activităţii. Curierii nu pot livra comenzile de acasă, cei din depozite nu pot primi şi gestiona marfa dacă stau acasă şi aşa mai departe.

De aceea anunţul Amazon, care îi vizează pe toţi cei aproape 800.000 de angajaţi de la nivel mondial, vine cu condiţia “dacă se poate” - să lucreze de acasă, dacă acest lucru este posibil, nu să stea acasă.

Anunţuri similare au fost făcute în ultimele zile şi de alte companii de tehnologie. Google le-a recomandat să lucreze de acasă tuturor angajaţilor din America de Nord, Europa, Africa şi Orientul Mijlociu.

Twitter, pe de altă parte, le-a transmis angajaţilor din întreaga lumea că sunt obligaţi să lucreze de acasă pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19.

Sursa : news.ro

Indicii de pe Wall Street au închis joi cu scăderi de circa 9,5%, după restricţiile de călătorie pe rutele spre Europa a... Companiile aeriene cer sprijin financiar de urgenţă din partea guvernelor, din cauza noilor restricţii de călătorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Roxana Blenche și chef Samuel, o nouă provocare în bucătărie! Ce rețete au de gătit pentru Nicoleta Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x