Antena Căutare

ANAF a anunțat! Ce trebuie să faci ca să recuperezi o parte din bani

Informația momentului pentru români! ANAF a făcut anunțul așteptat de milioane de contribuabili! Ce schimbare au anunțat autoritățile?

Informația momentului pentru români! ANAF a făcut anunțul așteptat de milioane de contribuabili! Ce schimbare au anunțat autoritățile?

Executivul a aprobat marţi, în şedinţa de Guvern un act normativ prin care termenul de depunere a Declaraţiei Unice, a plăţii obligaţiilor şi a depunerii Formularului 230 va fi extins până la 31 iulie.

Termenul iniţial de depunere al Declaraţiei Unice la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) era 15 martie. Guvernul a anunţat că este o măsură luată în scopul încurajării conformării voluntare a contribuabililor persoane fizice şi în sprijinul organizaţiilor non-profit.

DECLARAȚIA UNICĂ. Declaraţia Unică se completează şi se depune de către persoanele fizice care realizează individual sau într-o formă de asociere venituri din România şi/sau străinătate şi de cele care datorează impozit pe venit şi contribuţii sociale.

CUM RECUPEREZI O PARTE DIN BANI. Toţi cei care îşi plătesc obligaţiile până la sfârşitul lunii iulie vor beneficia de o bonificaţie de 5% din impozitul pe venit şi din contibuţiile sociale datorate pentru anul trecut, conform celor de la news.ro.

FORMULARUL 230. Totodată, măsura a fost luată pentru a veni în sprijinul cetăţenilor care doresc să doneze 2% sau 3% din impozitul pe venit, dar şi al organizaţiilor neguvernamentale beneficiare, care colectează, centralizează şi depun formularul 230, potrivit Executivului.

BNR Curs valutar 12 martie. Lovitură pentru leu! Creștere uriașă pentru lira sterlină... Cum poți susține o prezentare de succes în fața potențialilor parteneri de afaceri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x