Antena Căutare

Panică printre românii care au conturi la două dintre cele mai importante bănci din România! ANAF a descins la sediile băncilor!

ANAF (Agenția Națională de Administrare Fiscală) derulează în prezent controale la două bănci, vizând impozitul pe profit pentru câștigurile obținute în anii din urmă, potrivit informațiilor transmise Profit.ro de către ANAF.

ANAF (Agenția Națională de Administrare Fiscală) derulează în prezent controale la două bănci, vizând impozitul pe profit pentru câștigurile obținute în anii din urmă, potrivit informațiilor transmise Profit.ro de către ANAF. În februarie, ANAF va începe verificările la o a treia instituție de credit, pentru profitul raportat în perioada 2013-2017.

Prin inspecția fiscală parțială este verificată îndeplinirea uneia sau mai multor obligații fiscale, precum și a altor obligații prevăzute de legislația fiscală, ce revin unei firme într-o perioadă determinată. ANAF nu dezvăluie numele firmelor controlate, întrucât acestea intră în categoria informațiilor de natura celor considerate a fi secret fiscal.

Este oficial! Prima țară din Europa care a introdus în circulație bancnotele va renunța la ele. Plata serviciilor va fi ... BNR Curs valutar 31 ianuarie 2019. Cât costă euro și dolarul pe final de ianuarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x