Antena Căutare

Românii cu datorii, ajutați de ANAF! Ce tebuie să semneze, pentru a împiedica poprirea pe conturi

ANAF întinde o mână de ajutor celor cu datorii la stat. Fiscul a creat un Institut special de Mediere, ce va pune la dispoziție românilor cu impozite neplătite un plan de plată eșalonată a datoriilor.

Românii cu datorii, ajutați de ANAF! Ce tebuie să semneze, pentru a împiedica poprirea pe conturi
anaf

ANAF întinde o mână de ajutor celor cu datorii la stat. Fiscul a creat un Institut special de Mediere, ce va pune la dispoziție românilor cu impozite neplătite un plan de plată eșalonată a datoriilor.

ANAF a creat un Institut de Mediere, pentru a-i ajuta pe cei cu datorii la stat. În loc să pună li se pună poprire pe conturi, inspectorii ANAF îi invită pe datornici să semneze o înțelegere, scrie capital.ro. Astfel, datoriile vor putea fi achitate prin plată eșalonată.

Măsura este una binevenită, unii reprezentani ai oamenilor de afaceri susținând că, în acest fel, ANAF are șanse mai mari de a colecta sumele restante, decât dacă ar bloca conturi în care nu există fonduri suficiente. Oamenii de afaceri sugerează negocierea inclusiv în cazul în care vorbim despre milioane de euro, pe care statul le-ar putea pierde în caz de faliment al companiilor îndatorate.

CITEȘTE ȘI: Vouchere de vacanță 2019. În ce condiții vor beneficia românii care lucrează în mediul privat de vacanțe de la stat

Bani pentru români! Poți primi și 25.000 euro! Ce trebuie să faci... Vești excelente pentru cei care vor să iasă la pensie. Așa poți afla exact când te poți pensiona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x