Antena Căutare

Andreea Vass: Salariul minim va creste in 2011 cel putin cu rata inflatiei

Salariul minim va creste in 2011 cel putin cu rata inflatiei, a declarat Andreea Vass Paul, consilier al premierului Emil Boc. Ea a spus ca bugetarii din administratia publica isi vor recupera o mare parte din reducerea salariala a acestui an.

„Salariul minim va creste cel putin cu rata inflatiei, iar in materie de salarii in administratia publica va fi cu certitudine o recuperare semnificativa din diminuarea salariala a anului trecut."

Tinta de inflatie a bancii centrale pentru 2011 este de 3%, plus/minus un punct procentual.

Decizia privind stabilirea nivelului salariului minim va fi luata dupa ce Guvernul va discuta cu partenerii sociali, patronate si sindicate, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks.

Premierul Emil Boc a declarat, luni, ca salariul minim va creste la un nivel care va fi stabilit in urma discutiilor cu sindicatele, iar prin legea salarizarii unitare va fi recuperata anul viitor o parte din pierderea salariala suferita in 2010, dar strict in raport cu posibilitatile bugetare.

IT: Raiduri antipiraterie la societati comerciale si in online... BNR mentine rata dobanzii de politica monetara la 6,25%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x