Antena Căutare

Andrei Gheorghe nu mai este consilierul ministrului Finantelor

Andrei Gheorghe nu mai este consilier pe probleme de comunicare al ministrului de Finante, Sebastian Vlădescu.

Reprezentantii institutiei nu au oferit, insa, mai multe amanunte. Prin urmare, deocamdata nu se stie clar daca a demisionat sau daca a fost demis si nici care au fost motivele acestei decizii. Andrei Gheorghe a fost numit consilier al ministrului Finantelor la inceputul lunii ianuarie si era responsabil cu coordonarea Departamentului de Comunicare.

Bilantul lui Gheorghe: Un accident rutier si un site violet

Cea mai recenta "masura" implementata de acesta a fost schimbarea culorii site-ului oficial al Ministerului de Finante din albastru in... violet. Contactat de jurnalistii de la Gandul, el a dat o explicatie plastica modificarii cromatice prin care a trecut site-ul.

"Este vorba de o seductie voita, prin amplificarea tertiarului imaginar, care, inevitabil si mefistofelic, va duce la repetarea inversa a numelui lui Sebastian Vladescu, pentru subjugarea totala si fiscala a iobagului roman" a declarat acesta.

Ulterior, el a revenit asupra declaratiei spunand ca a gasit de cuviinta ca violetul este o culoare care se potriveste, in aceste zile, ministerului condus de Sebastian Vladescu.

Un alt incident in care a fost implicat Gheorghe a avut loc pe 9 februarie. Atunci, Andrei Gheorghe a lovit un autoturism din spate. Acesta a refuzat sa dea probe biologise, iar politia un deschis un dosar penal. Gheorghe este acuzat de vatamare corporala din culpa, deoarece o pasagera aflata in masina tamponata de acesta a acuzat dureri de cap.


Pretul carburantilor a crescut din nou... Sebastian Vladescu, in lupta cu evaziunea fiscala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x