Antibiotice Iaşi s-a alăturat Asociaţiei pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă

Antibiotice Iaşi (ATB), unul dintre cei mai importanţi producători români din industria farmaceutică de medicamente generice, s-a alăturat Asociaţiei pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR).

Antibiotice Iaşi (ATB), unul dintre cei mai importanţi producători români din industria farmaceutică de medicamente generice, s-a alăturat Asociaţiei pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR).

Compania este listată la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) încă din anul 1997.

”Suntem printre primele companii listate la bursă şi am fost întotdeauna orientaţi spre dezvoltare şi creşterea transparenţei faţă de acţionarii noştri. Asocierea cu ARIR, alături de cele mai mari companii listate, vine în completarea strategiei noastre de a îmbunătăţi calitatea relaţiei cu investitorii şi de a crea valoare pentru acţionari”, spune Ioan Nani, director general Antibiotice.

Antibiotice are în portofoliu peste 150 medicamente generice. Compania exportă produse în peste 70 de ţări.

”Antibiotice devine al 15-lea membru al ARIR şi primul din industria farmaceutică”, afirmă Daniela Şerban, preşedinte ARIR.

Antibiotice se alătură altor mari compani, membri ai ARIR, precum Bursa de Valori Bucureşti, ALRO, Electrica, Electromagnetica, Franklin Templeton, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, OMV Petrom, Teraplast şi Transelectrica.

ARIR este o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit şi a fost înfiinţată în noiembrie 2018. Are ca membri companii listate, companii cu potenţial de a deveni companii listate, administratori de fonduri, profesionişti în relaţia cu investitorii, precum şi consultanţi.

Sursa : news.ro

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloweenul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri