Antena Căutare

Antreprenor din Centrul Istoric: "Romanii sunt precauti cu bugetul, nu ramane nimic in farfurii"

La cinci ani de la declansarea crizei, romanii tin cu dintii de bugete si nu mai fac excese. Andrei Iusut, care detine doua restaurante in Centrul Vechi, spune ca in 2013 romanii au taiat din sumele alocate iesirilor in oras si comanda strict ce urmeaza sa consume.

Andrei Iusut a deschis restaurantul cu specific turcesc Divan in anul 2010, cu un buget de 400.000 euro, iar in 2012 a inaugurant restaurantul grecesc Meze Taverna, printr-o investitie de 270.000 euro. Ambele restaurante sunt situate in Centrul Vechi din Capitala.

El sustine ca in ultima perioada resimte o scadere a bugetelor alocate de romani la iesirile in oras si pune aceasta tendinta pe seama precautiei.

"La restaurante vin mai multi oameni in acest an, insa consuma mai putin. Cert este ca sunt foarte precauti si cantaresc cu mare grija ceea ce comanda. Nu mai este disponibilitatea care era inainte, cand se comanda mult, se cereau deseori si sampanii scumpe. Acum, romanii sunt mult mai rezervati, isi evalueaza foarte atent bugetul, comanda strict si nu mai ramane nimic in farfurii", a explicat Andrei Iusut.

Citeste AICI continuarea articolului!
Cele mai importante orase din Romania cheltuie sume uriase pe... flori... Seed Consultants pune pe harta cele mai iubite branduri romanesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x