Antena Căutare

Anunț despre fondurile pentru Prima Casă 2018: Ce trebuie să știe românii care vor să-si ia casă!

Doar 25% din fondurile alocate pentru programul Prima Casă mai sunt disponibile, iar preţurile mari şi avansul ROBOR i-au determinat pe români să caute și alte variante, în dorința lor de a deveni proprietari.

Doar 25% din fondurile alocate pentru programul Prima Casă mai sunt disponibile, iar preţurile mari şi avansul ROBOR i-au determinat pe români să caute și alte variante, în dorința lor de a deveni proprietari.

În primele 8 luni ale acestui an au fost acordate peste 16.000 de garanţii, scrie digi24.ro. Doar 25 la sută din fondurile alocate programului pentru Prima Casă pe 2018 mai sunt disponibile. Programul a avut un buget de două miliarde de lei.

Preţurile imobilelor au crescut şi cu 10 procente în ultimul an aşa că potenţialii clienţi sunt tentaţi să mai aştepte o perioadă înainte de a cumpăra o casă în unele orașe din țară.

Pe de altă parte, dobânzile la creditele în lei au au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 3 ani şi jumătate. Dobânda medie la credite a urcat cu 1,7 puncte procentuale şi a ajuns în luna iulie la 7,14 la sută.

Cel mai mare câștig mediu lunar în România! Topul județelor unde românii au cele mai mari salarii... Listă locuri de muncă 2018. Se fac angajări în toată țara. Salarii de 4.000 ron pe lună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x