Antena Căutare

Veste uriașă, chiar înainte de sărbători! Ce se întâmplă cu bonurile de masă? Peste două milioane de români sunt vizați

Anunț important pentru milioane de angajați din țară. Un nou proiect legislativ propune creșterea valorii nominale a tichetelor de masă.

Anunț important pentru milioane de angajați din țară. Un nou proiect legislativ propune creșterea valorii nominale a tichetelor de masă.

Parlamentarii dezbat o propunere de modificare legislativă ce prevede majorarea valorii nominale a tichetelor de masă cu 5 lei, începând de anul viitor.

În direct la Antena 3, Valeriu Steriu, unul dintre iniţiatori, a dat detalii despre proiect.

„Această valoare a fost stabilită cu mai bine de 4 ani în urmă. A funcționat foarte bine până acum, însă a rămas în urmă vizavi de costurile reale. Dacă încercăm să plătim o masă cu tichetul, vom vedea că valoarea lui nu mai acoperă costul.

E un calcul foarte complex și tocmai de aceea ne-am propus să-l facem cu reprezentanții Ministerului Finanțelor. Un tichet mărit nu înseamnă doar un cost mai mare, ci și o contribuție mai mare. La fiecare tichet sunt taxe în plus pe care bugetul le colectează.”

Curs valutar euro 15 aprilie 2019. Cât costă un euro, azi, la casele de schimb... BNR Curs valutar 15 aprilie 2019. Euro crește în timp ce francul elvețian scade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x