Antena Căutare

Veste BOMBĂ de la ANAF. Românii cu datorii au primit înștiințări în urmă cu puțin timp!

Contribuabilii care au datorii la Fisc îşi vor putea plăti în rate obligaţiile fiscale. Plata în rate este valabilă atât pentru obligaţiile fiscale, precum taxe, impozite sau amenzi, cât şi în cazul dobânzilor.

Contribuabilii care au datorii la Fisc îşi vor putea plăti în rate obligaţiile fiscale. Plata în rate este valabilă atât pentru obligaţiile fiscale, precum taxe, impozite sau amenzi, cât şi în cazul dobânzilor. Ratele pot fi acoperite într-o perioadă de maximum 5 ani, iar amânarea plăţii se poate extinde pe o perioadă de cel mult 6 luni.

Pentru debitorii care nu constituie niciun fel de garanţie, eşalonarea se acordă pe cel mult 6 luni. Cei care întârzie cu plata, vor fi obligaţi să achite penalităţi.

Cei care vor să facă o eşalonare a datoriilor trebuie să respecte un grafic de rambursare şi să nu întârzie cu plata ratelor. În sens contrar, vor plăti penalităţi. De asemenea, eşalonarea poate fi modificată, astfel încât să fie incluse alte obligaţii fiscale, atâta timp cât se oferă garanţii corespunzătoare.

Soluții de finanțare rapidă pentru afaceri, agricultură și consum... BNR Curs valutar 26 octombrie. Cât se scumpesc iar euro și dolar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x