Antena Căutare

Gata! De azi toți PENSIONARII pot afla ce se întâmplă cu banii lor! Anunț IMPORTANT pentru toți românii!

Persoanele care nu știu la ce fond le ajung banii de pensie privată pot afla această informație prin intermediul unei aplicații online.

Persoanele care nu știu la ce fond le ajung banii de pensie privată pot afla această informație prin intermediul unei aplicații online.

Denumirea fondului la care sunt alocaţi cetăţenii pentru care se plătesc bani de pensie privată poate fi aflată în cel mult zece zile, în urma transmiterii unei cereri prin intermediul aplicaţiei online a Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF). În acest sens, solicitanţii au nevoie de un calculator sau de un dispozitiv mobil şi de o conexiune la internet.

Aplicaţia a fost făcută în urma numeroaselor solicitări primite de la cetăţeni, în special de la cei care nu ştiau la ce fond de pensii private sunt înscrişi, după repartizarea aleatorie, scrie avocatnet.ro.

În cererea online, solicitanţii trebuie să furnizeze prenumele, numele, codul numeric personal, numărul de telefon, adresa de e-mail, precum şi intervalul orar în care pot fi contactaţi. De asemenea, trebuie bifată căsuţa în dreptul căreia scrie „Nu sunt robot”, astfel încât sistemul să ştie că cerea este trimisă de o persoană reală.

Moda cardurilor cadou, din ce în ce mai populară şi în România... BNR Curs valutar 21 decembrie. Euro scade sub 4.64 lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x