Antena Căutare

Apple a devenit, pentru o zi, cea mai valoroasa companie din lume

Apple flirteaza cu pozitia de cea mai valoroasa companie din lume. Marti, actiunile companiei conduse de Steve Jobs au crescut cu 5,9%, la valoarea de 374,01 dolari. In acel moment, valoarea companiei Apple era de 346,7 miliarde de dolari, mai mult decat compania Exxon, informeaza San Francisco Chronicle.



Actiunile companiei Apple au crescut cu aproximativ 35 de procente in ultimul an, reflectand increderea puternica pe care o au investitorii in computerele si dispozitivele mobile produse de aceasta.

In utlimul trimestru, compania a inregistrat incasari de 28,57 miliarde de dolari, volumul vanzarilor pentru iPhone, iPad si laptopurile Apple crescand semnificativ.

Daca pe piata telefoanelor mobile exista competitori care se lupta cu Apple pentru intaietate, piata tabletelor-computer este dominata in mod autoritar de iPad si iPad 2, a caror vanzare a crescut la 9,25 de milioane de produse in ultimul trimestru, cu 183% fata de aceeasi perioada din 2010.

Sursa: Antena3

FOTO: macwallpapers.ne

Panica de 8 trilioane de dolari. Lumea pare a incepe sa-si revina dupa lesinul bursier... BVB a revenit pe crestere, miercuri, cu 4,86%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x