Antena Căutare

ULUITOR! Angajații din România, care vor încasa prime de 9700 de lei pentru Crăciun! Unde se întâmplă asta!

O serie de angajați din România se pot consideră extrem de norocoși: vor primi o prima uriașa de Crăciun. 

O serie se angajați din România se vor simți norocoși de Sărbători, căci se vor bucura de Crăciun de prime în valoare de 9.700 de lei net! Este vorba despre cei de la Autoritatea de Supraveghere Financiară. De altfel, aceasta nu este singura primă substanțială de care angajații ASF au beneficiat în acest an. Spre exemplu, de Paște, fiecare dintre ei a primit câte 5.000 de lei net. Însă, se pare că anul viitor nivelul acestora va fi redus după renegocierea Contractului Colectiv de Muncă.

De asemenea, toți angajații așteaptă de Crăciun să vadă ce le-a pregătit compania pentru care lucrează, lucru de care profită și angajatorii, căci în acest fel pot cotribui la motivarea și loializarea echipei. În acest an, aproximativ 32% dintre companii au în plan să acorde prime angajaților, dintre care 20% tichete de cadou, iar aproape 15,5% își vor recompensa angajații cu produse specifice sărbătorilor.

Este oficial! De când va trece România la moneda Euro! Guvernul a luat hotărârea... ANAF a făcut anunțul! Românii care dispar de pe lista de datornici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x