Antena Căutare

Atentie la credite! O banca a cerut clientilor bani in plus la rate si comisioane ce ar fi trebuit eliminate

Daca aveti credit la banca, fiti mai atenti! Tot mai multe abuzuri sunt reclamate la Protectia Consumatorilor. Un caz grav vine de la sucursala unei banci care a cerut bani in plus la ratele clientilor. De la altii, a incasat comisioane care ar fi trebuit eliminate.

Andrei Popovici a facut in urma cu trei ani un credit cu ipoteca, pe 25 de ani. Recent, a banuit ceva suspect si a facut o plangere la banca.

Acum, a primit actul aditional pentru modificarea contractului, pentru ca bancile sunt obligate, prin lege sa elimine comisionul de risc.

Nu este singurul nemultumit. Intr-un an, doar unui singur client, banca i-a luat cu aproape 10.000 RON mai mult.

Clientii au primit deja instiintarile pentru semnarea actelor aditionale. In unele cazuri, termenul pentru semnat este foarte scurt - cinci zile. Atentie insa la capcane!

Anul trecut, Agentia Nationala pentru Protectia Consumatorilor a inregistrat 30.000 de plangeri impotriva bancilor. Anul acesta, au fost cel putin 2.000.

Criza a ieftinit constructiile: O vila de 150 de metri patrati costa 70.000 euro!... Romania, pe locul 8 in UE in functie de fondurile europene atrase in agricultura anul trecut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x