Antena Căutare

Auchan va investi 60 milioane de euro la Tractorul Brasov

Grupul francez Auchan a cumparat platforma Tractorul din Brasov unde va ridica un nou cartier, in 10 ani, au anuntat oficialii grupului francez. Investitia va fi realizata in cinci etape, din care prima etapa presupune constructia unui hipermarket Auchan de 16.000 de metri patrati, un mall de 25.000 mp si o parcare de 3.000 de locuri.

Valoarea investitiei se ridica la 55-60 de milioane de euro, pret care nu include si costul cu achizitia terenului de pe fosta platforma industriala Tractorul. Aceasta prima etapaa proiectului va fi dezvoltata pe o suprafata de 24 de hectare, din totalul de 100 ha cat are terenul achizitionat de Auchan de la Flavus Investitii.

Grupul francez vrea sa detina 15 magazine pana in 2015, acum reteaua de hipermarketuri se ridica la 9 magazine. Investitia pentru constructia celor sase centre se va ridica la 150 milioane de euro, a declarat Patrick Espasa, directorul general Auchan Romania. Acesta a mai precizat ca in acest an sunt prevazute deschiderea a doua noi magazine, in Iasi si in Bucuresti, in cartierul Giulesti.

Citeste si Jurnalul!

Foto: infolegal.ro

SUA da in judecata compania Apple pentru practici ilegale... Disneyland Paris, in pragul falimentului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x