Antena Căutare

Averile sefilor bugetari "explodeaza". Vezi declaratia de avere a interimarei de la CNADNR!

Sa fii bugetar nu e rau deloc, daca esti la conducerea unei institutii cu multi bani in cont. In aceste conditii, nu e de mirare ca averile unor astfel de sefi "explodeaza" pur si simplu la scurt timp de la preluarea mandatului.

Este si cazul directoarei de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR). Desi se afla la conducerea companiei doar ca interimar, situatia ei s-a imbunatatit considerabil in ultima perioada.

O vila impunatoare, de sute de mii de euro, este o locuinta pe masura unui director de companie nationala. Vila din comuna Cornetu figureaza la aceeasi adresa la care este inregistrat si sediul social al unei firme conduse de Claudiu Nan, fost sofer al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale, cu care Daniela Draghia are o relatie de mai bine de opt ani. In fata vilei este vazuta zilnic o masina a Companiei de Drumuri, de care sefa institutiei se foloseste si in timpul serviciului, si in afara orelor de program.

Pe langa salariul de la stat, Draghia a incasat si de la firma concubinului o suma considerabila, in timpul anului trecut. A avut insa grija sa-si completeze declaratia de avere in asa fel incat sa nu atraga prea mult atentia.

Ca orice roman instarit, sefa CNADNR are doua terenuri in judetul Ilfov si trei apartamente - doua in Bucuresti si unul la malul marii. Acesta merita mentionat, avand in vedere ca a fost cumparat in 2009, in plina criza economica si imobiliara. Valoarea impozabila a locuintei, conform declaratiei de avere, este de peste 200.000 de lei, iar venitul din acel an al doamnei director a fost de 40.000 de lei.

Draghia nu precizeaza in declaratia de avere ca ar fi facut vreun credit la banca, din contra, doar depozite si plasamente. In total, vreo 70.000 de lei.

Daniela Draghia nu a putut fi contactata de Antena 3, pentru a oferi un punct de vedere.

Sursa: Antena3

Bancile finanteaza 40% din datoria Romaniei... Apple valoreaza cat toate cele 32 de banci mari din zona euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x