Antena Căutare

Bani mai mulți doar pentru unii bugetari. Modificări importante în grilele de salarizare

Mai multe categorii de bugetari vor primi salarii mărite. Unii dintre profesori, angajaţi de la Finanţe şi de la ministerul Muncii precum şi cei care lucrează în sistemul de probaţiune vor avea parte de majorări.

Mai multe categorii de bugetari vor primi salarii mărite. Unii dintre profesori, angajaţi de la Finanţe şi de la ministerul Muncii precum şi cei care lucrează în sistemul de probaţiune vor avea parte de majorări. Miercuri, deputaţii au votat modificări la Legea Salarizării. Însă, farmaciştii, biologii sau chimiştii din spitale nu au parte de acelaşi "tratament".

Opoziţia a acuzat majoritatea parlamentară că mai mutle categorii din Sănătate au fost uitate când s-au făcut majorările salariale la nivelul anului 2022. Farmacistii, biologii, psihologii, chimiştii şi fizioterapeuţii au ajuns să aibă venituri mai mici decât asistenţii cu care lucrează.

Ar urma să primească salarii mai mari angajaţii de la ministerul finanţelor şi minsiterul Muncii. Iar profesorii care lucrează în învăţământul special ar putea primi în plus 15 procente. De asemenea, a fost votat un spor de suprasolicitare neuropsihică de 10 la sută pentru anumite cadre didactice.

Toate modificările făcute azi la legea salarizării vor ajunge pe masa preşedintelui Klaus Iohannis.

ANAF returnează bani românilor în următoarele zile! Ce trebuie să afli... Bani mai mulți pentru această categorie de români! Ce anunț a făcut Guvernul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x