Antena Căutare

"Baronii" economiei romanesti sunt oamenii lui Basescu

Directorii din companiile statului, pe care Traian Basescu i-a numit baroni, sunt, de fapt, oamenii sai, cei care l-au ajutat sa ajunga presedinte al tarii. Basescu spune ca baronii din aceste companii au distrus economia, insa s-a folosit destul de mult, in campania electorala, de autocarele puse la dispozitie de baronii de la Complexurile Energetice Turceni si Rovinari si SNLO pentru deplasarea minerilor la mitingurile electorale.

Noiembrie 2009, peste o suta de autocare care prestau pentru Complexurile Energetice Turceni si Rovinari si Societatea Nationala a Lignitului Oltenia si chiar din propietatea acestor companii luau drumul Craiovei pentru a participa la un miting electoral pentru sustinerea lui Traian Basescu la functia de presedinte al Romaniei. Toate aveau pe geamuri chipul lui Basescu si steaguri cu Partidul Democrat-Liberal.

Evident, organizatia PD-L Gorj a comunicat atunci ca toate autobuzele companiilor statului si care prestau pentru acestea ar fi fost inchiriate, fara sa comunice o suma exacta.

Au fost imagini clare care n-au mai fost contestate de nimeni, din care nu au mai lipsit pixelul albastru. Traian Basescu le-a uitat, insa. Acum cei care l-au ajutat sa ajunga in fruntea statului sunt boierii sau baronii din economia romaneasca.

Tot articolul, in Jurnalul National

Leul continua sa se aprecieze in fata euro... Comisia Europeana se ia de "regii asfaltului"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x