Antena Căutare

Benzina s-a scumpit din nou, pentru a cincea oara de la inceputul anului

Un litru de benzina a ajuns sa coste 5,94 lei pe litru la statiile Rompetrol, mai mult cu 0,14 lei. Este cea de-a cincea scumpire a carburantului din acest an.

"Aceasta crestere a pretului este, de fapt, o masura de corelare a pretului benzinei practicat de companie cu evolutia din ultima perioada a cotatiei la benzina. In ultimile 30 de zile, cotatia internationala a benzinei a crescut cu 40,7 dolari/tona fata de media ultimilor 30 de zile, iar cea a motorinei a scazut cu 19,9 dolari/tona fata de aceeasi perioada. De exemplu, in data de 8 aprilie 2012, cotatia internationala a benzinei a fost de 1.190 dolari/tona, iar a motorinei de 1.021 dolari/tona. Desi diferenta de cotatie a ajuns la 169 dolari/tona pentru benzina, preturile practicate la pompa de Rompetrol erau mai mici la benzina decat la motorina", a declarat Titov Buzescu, vicepresedinte retail in cadrul grupului Rompetrol, citat de Mediafax.

Cea mai recenta majorare a preturilor a fost operata de Rompetrol la 24 februarie.

Pretul motorinei nu s-a modificat.


Foto:Intact Images

Ontanu sapa puturi de 800.000 € in 10 parcuri ale Sectorului 2... SUA da in judecata compania Apple pentru practici ilegale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x