Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Black Friday 2018 Altex. Retailerul are reduceri de 70%

Black Friday 2018 Altex. Retailerul a dat startul la Black Friday cu reduceri de 70%. Black Friday Altex 2018 poartă numele de Blec Fraidei. Pentru ca românii să se bucure de produsele dorite la cel mai mic preț, la Altex va fi o lună de zile de reduceri, în anul centenarului

Black Friday

playtech.ro

Mai sunt doar câteva zile până la Black Friday 2018 și marii comercianți încep deja să se întreacă în numărul de produse și reducerile ce le vor avea disponibile pentru publicul din România. Pentru majoritatea comercianților, Black Friday 2018 începe pe 16 noiembrie și ia sfârșit pe 19 noiembrie.

La Altex, pe 1 noiembrie 2018 a început BLEC FRAIDEI.

Astfel, Altex sărbătorește cea mai intensă perioadă a anului românește, în anul centenarului, oferind reduceri pentru o gamă largă de produse în perioada 1 noiembrie - 5 decembrie 2018. Clienții se vor bucura de o lună și 5 zile de reduceri extrem de mari.

Anul acesta Altex oferă o gamă largă de produse electrocasnice, IT&C precum și multimedia. Cele din domeniul multimedia cuprind jocuri, incorporabile, aparate frigorifice, telefoane mobile, GPS, imprimante, monitoare, desktop, accesorii, laptop-uri, video, foto, audio, auto și televizoare.

Acest retailer își întâmpină clienții cu unele dintre cele mai dorite produse ale anului la prețuri accesibile. Reducerile la electrocasnice ating chiar și 70%. În acestă perioadă, clienții decid care sunt produsele de care au nevoie.

Sfaturi utile

Pentru a-și ajuta clienții, a fi cât mai eficienți și a evita supra-aglomerarea magazinelor sau site-ului, Altex oferă câteva sfaturi. Astfel, sistemul de procesare al comenzilor va merge mai eficient. Mai întâi ar trebui să creezi o listă cu produsele pe care dorești să ți le cumperi de Black Friday.

Este indicat să salvezi linkuri-le produselor. Apoi trebuie să îți faci cont pe site-ul oficial Altex și să introduci datele personale cu privire la dresa de livrare, cea de facturare și datele de plată. Specialiștii spun că e mai bine să alegi să plătești numerar la primirea coletului pentru că sistemele de plată cu cardul vor fi aglomerate.

Sursă foto: playtech.ro

Recomandari