Antena Căutare

Elefant Black Friday 2018, reduceri de 88%

Elefant Black Friday 2018, reduceri de 88% la: Ceasuri, Parfumuri, Cărți, Cosmetice, Jucării, Genți, Ochelari, Articole Bebe și multe alte produse.

Elefant Black Friday 2018, reduceri de 88%
Black Friday | elefant.ro

Elefant Black Friday 2018 continuă cu reduceri de pana la 88%. Magazinul comunică reduceri surpriză la diverse categorii de produse, de la parfumuri (femei, barbati), cosmetice, ceasuri si bijuterii, genti si ochelari, jucarii și cărți la autoturisme.

Elefant pune la bătaie mii de produse de la branduri de top precum Esprit, Casio, Fossil, Revlon, Versace, Bvlgari, Hugo Boss, Calvin Klein, Guess si chiar Lego. Retailerul a publicat prețurile promoționale la toate categoriile:

Pentru a fi eficienți, clienții trebuie să creeze conturile de utilizatori și să adauge din timp în coș produsele pe care le-au așteptat tot anul. În acest fel, timpii de comandare, procesare și livrare a comenzii vor fi mai scurți.

Categoriile de produse de pe elefant.ro sunt următoarele: parfumuri, ochelari, jucării, îngrijire personală, inele de logodnă, încălțăminte copii, încălțăminte adulți, home & deco, haine copii, haine adulți, ghiozdane, genți și poșete, electrocasnice, cosmetice, cercei, ceasuri, cărți, bijuterii, articole copii.

Elefant Black Friday 2018 ține până duminică, 18 noiembrie.

Nu există cale de întoarcere! Prețurile gazelor și energiei electrice vor exploda: "Lucrul acesta, ne place sau nu ... Black Friday 2018 Libris, reduceri de 90% la peste 120.000 de titluri....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x