Căutare Live

Black Friday 2018 Evomag. Reduceri colosale la mii de produse

Black Friday 2018 Evomag. Reduceri colosale la mii de produse. Black Friday 2018 este cea mai mare campanie de reduceri din istoria evoMAG

Black Friday

blackfridaymania.ro

Luna noiembrie este dominată de marele eveniment al ofertelor și reducerilor, Black Friday 2018. evoMAG este în trend cu toți ceilalți retaileri, participând la această campanie prin reduceri uriașe la mii de produse. Deși Black Friday este între 16 – 19 noiembrie sau 16 – 23 noiembrie pentru unii retaileri, evoMAG a "furat" startul reducerilor.

Astfel, aceasta constituie o veste incredibil de bună pentru toți consumatorii. evoMAG pune la bătaie zeci de mii de produse la reduceri din gama electronicelor și electrocasnicelor. Pentru evoMAG, Black Friday începe astăzi, 1 noiembrie și se va sfârși pe 18 noiembrie. Așadar, clienții au la dispoziție mai mult de două săptămâni să se decidă ce produse vor să achiziționeze în funcție de ofertele avantajoase.

Magazinul evoMAG te așteaptă cu reduceri senzaționale la o gamă variată de produse din categoriile Articole copii, Articole sport, Audio, Auto, Bricolaj, Componente IT, Cosmetice, Electrocasnice, Foto & video, Gadgeturi, Home & deco, Îngrijire personală, Jucării, Laptopuri, Parfumuri, Tablete, Telefoane, Televizoare. Nu rata reducerile uriașe între 1 - 18 noiembrie 2018.

Reducerile vor fi în trei runde diferite. Marea surpriză pentru clienții acestui retailer o constituie categoria Black Friday Corporate, cu produse destinate companiilor. În acest fel, companiile mari vor putea găsi laptopuri cu reduceri de până la 25%, imprimante cu reduceri de până la 47%, routere wireless reduse cu până la 60%, televizoare cu reduceri de jumătate de preț și multe alte electronice și electrocasnice.

Pe lângă produsele de top pe care evoMAG le aduce clienților de Black Friday, ei pun la dispoziție și o serie de servicii ce vor îmbunătăți experiența de shopping a fiecărui client. În afară de serviciul de livrare gratuită indiferent de valoarea comenzii, evoMAG oferă consultanță, înlocuirea produselor defecte pe perioada reparației acestora, garanție extinsă pentru produsele cumpărate, prioritate în rezolvarea situațiilor de service și servicii de finanțare.

Sursă foto: blackfridaymania.ro

Black Friday 2018 Altex. Reduceri mari la laptopuri... Black Friday 2018 evoMAG. Reduceri la televizoarele 4K...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri