Antena Căutare

Black Friday PC Garage 2018 continuă. Reduceri până la -60%

Reducerile WOW continuă de Black Friday la sute de produse. Când te gândești că ai nevoie de cele mai bune componente PC și gaming, cu siguranță te gândești la PC Garage pentru că știi că aici găsești întotdeauna produse de calitate.

Black Friday PC Garage 2018 continuă. Reduceri până la -60%
Black Friday | pcgarage.ro

Black Friday PC Garage 2018 continuă. Când te gândești că ai nevoie de cele mai bune componente PC și gaming, cu siguranță te gândești la PC Garage pentru că știi că aici găsești întotdeauna produse de calitate.

PC Garage a ajuns să fie unul dintre cei mai de încredere retaileri în domeniu datorită inovației și consistenței. Când Black Friday a apărut în România, PC Garagae a fost unul dintre primele magazine care a adoptat această tactică de vânzări din luna noiembrie. Astfel, anual magazinul a reușit să înregistreze vânzări uriașe datorită ofertelor și promoțiilor care au fost pe placul clienților.

Reduceri WOW la sute de produse

Anul acesta PC Garage nu întârzie să ne surprindă, aducând pe rafturi, dar și în magazinul lor online sute de produse la reducere. Trebuie să știi că PC Garage face reduceri la o gamă variată de produse, cum ar fi Laptop & Software, Sisteme & Monitoare, Componente, Gaming, Mobile, TV & Audio, Perifierice & Retelistică, Printing & UPS, Electrocasnice și Hobby.

În lista celor mai profitabile oferte apar următoarele:

Nu rata aceste oferte imbatabile dacă de multă vreme îți dorești aceste produse.

Sursă foto: pcgarage.ro

Premieră! Un oraș din România va avea propria monedă. De când va putea fi folosită - FOTO... BNR Curs valutar 8 noiembrie. Cât de mult crește dolarul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x