Căutare Live

Black Friday, lecţie de economie în universităţi. Studenții au învățat cum să nu se lase păcăliţi de falsele reduceri

Black Friday a devenit materie în universităţi! Înainte de Vinerea Reducerilor, şase mii de români din toată ţara au participat la o lecţie de economie de cartea recordurilor. Au învăţat de la experţi cum să nu se lase păcăliţi de falsele reduceri şi cum să-şi protejeze banii.

Black Friday a devenit materie în universităţi! Înainte de Vinerea Reducerilor, şase mii de români din toată ţara au participat la o lecţie de economie de cartea recordurilor. Au învăţat de la experţi cum să nu se lase păcăliţi de falsele reduceri şi cum să-şi protejeze banii. Mulţi au început deja vânătoarea de oferte, pentru că marile magazine au furat startul promoţiilor.

6.000 de studenți, 81 de săli pline şi o singură lecţie de Cartea Recordurilor: cum să faci achiziţii deştepte de Black Friday. La Academia de Studii Economice din Bucureşti, tinerii şi-au luat notiţe ca la şcoală. Mulţi recunosc că nu rezistă în faţa tentaţiilor.

Întrebarea este: câte din lucrurile pe care le cumpărăm de Black Friday ne sunt cu adevărat utile? Cât de mult trebuie să muncim apoi ca să susţinem achiziţiile făcute de Black Friday pentru lucruri pe care ni le dorim, dar nu ne trebuie cu adevărat - Sergiu Manea, CEO al unei bănci

România ocupă un loc codaş în lume când e vorba de educaţia financiară. Suntem pe locul 123 din 143 de ţări. Şi totuşi românii se declară experţi când e vorba de shopping, achiziţii, promoţii şi Black Friday. 7 din 10 români cred că ştiu ce înseamnă o promoţie adevărată în timp ce 10 conaţionali spun că în viaţa lor nu vor mai cumpăra nimic de Black Friday.

Anul trecut - de Black Friday - românii au cheltuit 200 de milioane de euro, cu două treimi mai mult decât în 2016.

Citește mai mult pe Observator.tv!

Black Friday 2018 Altex. Reduceri mari la laptopuri... Veste extraordinară pentru românii care vor locuință! Banca oferă credite mai mari, din 2019, dacă îndeplinești câteva c...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri