BNR Curs valutar 10 ianuarie. Euro, în creștere continuă! Cât s-a scumpit azi

BNR Curs valutar 10 ianuarie. Potrivit cursului valutar de astăzi, euro este în creștere continuă față de leu. Cat s-a majorat, joi, și cât costă dolarul, lira și francul elvețian.

curs valutar euro 10 ianuarie

BNR Curs valutar 10 ianuarie. Potrivit cursului valutar de astăzi, euro este în creștere continuă față de leu. Cat s-a majorat, joi, și cât costă dolarul, lira și francul elvețian.

BNR Curs valutar 10 ianuarie. Banca Națională Română a actualizat cursul valutar de joi. Cât costă euro, dolar, lira și francul elvețian.

BNR Curs valutar euro, 10 ianuarie

Euro se scumpește astăzi cu 42 bani, ajungând la valoarea de 4.6764 lei.

BNR Curs valutar dolar, 10 ianuarie

Potrivit cursvalutar.ro, leul s-a apreciat în fața dolarului. Dolarul scade față de cotația bancară de miercuri și ajunge la valoarea de 4.0573 lei. Moneda americană scade joi, 10 ianuarie, cu 230 de bani.

BNR Curs valutar, 10 ianuarie, liră sterlină și franc elvețian

Lira sterlină scade astăzi cu 195 de bani și ajunge să coste 5.1724, în același timp și francul elvețian a înregistrat o ieftinire până la 4.1537 scădere de 77 de bani.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri