Căutare Live

Bobby Voicu, noul Director General al Intact Interactive

Intact Media Group puncteaza o noua etapa in dezvoltarea diviziei online, prin numirea lui Bobby Voicu in pozitia de Director General Intact Interactive. Impreuna cu echipa existenta, acesta va coordona evolutia site-urilor din portofoliu si va valorifica potentialul de leadership al brandurilor cheie.

Bobby Voicu reprezinta un nume respectat in mediul online din Romania, dezvoltand in ultimii sapte ani proiecte proprii de succes precum monden.info, bobbyvoicu.ro, rpmgo.com si participind activ la numeroase evenimente din aceasta arie.

In 2008 a fost ales de catre Yahoo! drept primul reprezentant al companiei in Romania, pentru ca din 2009 sa fie implicat in proiecte de comunicare online si consultant pentru branduri mari din Romania, precum Microsoft Romania, Romtelecom, Petrom, LG, Mercedes-Benz s.a.

Intact Media Group reprezinta cea mai importanta platforma media din România. Trustul ofera publicului larg si comunitatii B2B continut de calitate, cu relevanta locala, creat si dezvoltat de o echipa de profesionisti.

Fondat în 1991, Intact Media Group a construit un portfoliu puternic de marci in televiziune, presa scrisa, radio, online si productie, printre care Antena1, Jurnalul National sau Radio ZU.

Romania importa 65% din alimentele de baza... Ce am ajuns cu 19 mld. € de la FMI si CE? Singurii in recesiune din UE...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri