Antena Căutare

Boc s-a intalnit cu Ialomitianu si cu Botis pentru a discuta despre noul Cod Fiscal

Premierul Emil Boc continua seria intalnirilor separate cu ministrii din Cabinetul sau. Primul ministru s-a intalnit, marti, la Palatul Victoria cu ministrul de Finante, Gheorghe Ialomitianu, pentru a discuta despre modificarea Codului Fiscal. Ulterior, acesta s-a intalnit si cu ministrul Muncii, Ioan Botis, pentru a se consulta pe aceeasi tema.

Premierul s-a intalnit cu ministrul de Finante la ora 12:00. La discutii au luat parte si alti responsabili din cadrul Ministerului de Finante. La finalul intrevederii, premierul l-a convocat si pe ministrul Botis pentru a discuta despre noul Cod Fiscal.

Scopul intalnirilor de marti de la Guvern il reprezinta redactarea normelor metodologice de aplicare a Ordonantei de Urgenta pentru modificarea Codului Fiscal. Totodata, va fi discutata si modalitatea de impozitare a veniturilor a caror sursa nu poate fi identificata, potrivit Biroului de presa al Guvernului.

Premierul Emil Boc a inceput inca de luni sa convoace ministri la sediul Guvernului, pentru a discuta despre planurile pentru acest an.

Astfel, primul ministru s-a intalnit separat cu ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, cu ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, precum si cu ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Anca Boagiu.

Discutiile s-au axat pe prioritatile majore pentru acest an in domeniile absorbtiei fondurilor europene si investitiilor.

Constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda, amanata pentru 2012... Leul isi continua aprecierea fata de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x