Antena Căutare

Camera Reprezentanţilor adoptă o lege care prelungeşte finanţarea Guvernului până la 20 decembrie şi evită un "shutdown" începând de joi

Camera Reprezentanţilor a adoptat o lege care prelungeşte finanţarea Guvernului federal până la 20 decembrie, evitând astfel o închidere parţială ("shutdown") începând de joi a administraţiilor americane, la expirarea fondurilor actuale, relatează Reuters.

Această lege numită ”stop-gap", a doua de acest fel din septembrie, este necesar să fie adoptată de Senat. Ea era necesară deoarece Congresul nu a adoptat toate creditele necesare în anul fiscal în curs, care a început la 1 octombrie.

Această întârziere este în parte imputabilă dezacordurilor între administraţia lui Donald Trump şi democraţi, majoritari în Camera reprezentanţilor din ianuarie, cu privire la miliardele de dolari pe care locatarul Casei Albe vrea să le folosească pentru a construi un zid împotriva imigranţilor la frontiera dintre Statele Unite şi Mexic.

Aceste dezacorduri au condus la un "shutdown"-record de 35 de zile în decembrie 2018-ianuarie 2019.

Sursa : news.ro

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 2,99%... Enel Green Power începe construcţia unui parc eolian de 299 MW în SUA, investiţie de 450 de milioane de dolari...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x