Antena Căutare

Capcane pentru clientii bancilor: Maresc comisionul de retragere a banilor de la bancomat

Cine vrea sa se-mprumute smulge cu clestele informatii despre conditiile de creditare. In plus, chiar daca comisioanele sunt reglementate acum prin lege, operatorii bancari incearca sa ciupesca alte sume de la clienti prin mijloace tot mai inventive.

Dupa ce ordonanta 50 din 2010 a limitat la 4 numarul comisioanelor pe care banca le poate cere, o parte dintre institutiile bancare s-au reorientat. Clientii sunt practic obligati sa intre intr-o banca mai pregatiti decat ofiterii de credite pentru a nu ajunge sa plateasca servicii pe care nu le doresc si la care nu se asteptau.

Elena e avocat, dar si ea spune ca banca a pacalit-o: i s-a marit, pe ascuns, comisionul de retragere a banilor de la bancomat. Acum, dupa ce a patit-o pe pielea ei, stie mai bine sa-si sfatuiasca clientii.

Teoretic, de la 1 ianuarie 2012, bancile si societatile financiare ar fi trebuit sa-si informeze clientii nu doar despre obligatiile pe care le au, ci si despre drepturi. Dar au obtinut amanare dupa amanare.

Ungureanu incurajeaza IMM: "Marimea nu conteaza"... Statul roman plateste pensii pentru peste 170.000 de oameni din strainatate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x