Antena Căutare

Carburant, taxi, alimente, rate! HARTA scumpirilor în România: Preţurile vor continua să crească şi în luna decembrie

Valul de scumpiri din ultimele săptămâni nu ocoleşte niciun oraş al României. De la est la vest, toată lumea plăteşte mai mult pentru ouă, produse din lapte, legume şi plinul de benzină. Iar în Timişoara, majorarea preţului carburanţilor a adus încă un efect neaşteptat. Taximetriştii au mărit tariful curselor

Valul de scumpiri din ultimele săptămâni nu ocoleşte niciun oraş al României. De la est la vest, toată lumea plăteşte mai mult pentru ouă, produse din lapte, legume şi plinul de benzină.

Iar în Timişoara, majorarea preţului carburanţilor a adus încă un efect neaşteptat. Taximetriştii au mărit tariful curselor. Suprinzător, timişorenii cei mai afectaţi de scumpirea carburanţilor sunt cei care nu au maşină. În Timişoara, persoanele care circulă cu taxiul au constat încă de acum trei săptămâni că tariful s-a mărit cu 40 de bani.

Însă şi ei, şi clujenii plătesc la fel de mult pentru coşul de cumpărături de final de săptămână.

Specialiştii avertizează că preţurile alimentelor vor continua să crească şi în luna decembrie. Când este posibil să plătim mai mult şi pentru încălzire şi energia electrică.

După modificarea codului fiscal, creşterea euro, dar şi scăderile de impozit - care obligă primăriile să găsescă alte surse de venit, acum, în prag de iarnă, este posibil ca românii să se trezească şi cu taxe locale mai mari.

Salariile angajaților în IT, vizate de noul Cod Fiscal: De la 1 ianuarie 2018, lefurile ar putea scădea considerabil... Euro continuă să crească, atingând un nou record, spre disperarea românilor care au credite la bănci. Ratele se măresc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x