Antena Căutare

Care sunt locurile de munca disponibile pentru romani in strainatate

Un retailer european cauta un roman care sa ii extinda businessul in Irak, in timp de medicii de la noi sunt vanati de francezi. Asa arata, in mare , ultimele oferte de joburi in strainatate, care se adreseaza romanilor.

Care sunt locurile de munca disponibile pentru romani in strainatate
| intact images

Agentia de recrutare Copers angajeaza pentru Irak un „buyer”, pentru un retailer european care vrea sa se extinda in aceasta tara. In fisa postului intra atributii precum studierea pietei, negocierea cu furnizorii sau managementul bugetului.

O alta agentie de recrutare, Agile Medical Consulting cauta pe piata romaneasca medici pe care sa ii plaseze in Franta. Potrivit aceluiasi anunt, este obligatorie cunoasterea limbii franceze, vorbit si scris, iar medicii rezidenti sunt exclusi.

IT Services Hungary vrea sa angajeze din Romania un „arhitect PSS” care sa lucreze la Debrecen. Printre cerintele angajatorului se numara o diploma de studii in IT, cinci ani de experienta in proiecte software si peste doi ani, ca arhitect.

Citeste continuarea articolului in incomemagazine.ro!

Surse: Echipa de experti a FMI se intalneste joi cu presedintele Basescu... Ne asteapta noi scumpiri! Inflatia a depasit tinta propusa pentru 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x