Antena Căutare

Casa de Sanatate renunta la solicitarea certificatului de atestare fiscala

Casa de Sanatate a emis un comunicat de presa prin care anunta renuntarea la solicitarea de a se prezenta certificatul de atestare fiscala. Astfel declaratia inventar se va depune la registratura, electronic sau prin posta fara a fi insotita de certificatul de atestare fiscala.

Decizia vine la doar cateva zile dupa ce institutia a adus la exasperare reprezentantii companiilor care nu puteau sa isi scoata in timp util certificatele cerute de noile prevederi ale ordinului al CNAS.

Miercuri, in Monitorul Oficial nr. 0085 din 02 Februarie 2011 a fost publicat Ordinul CNAS nr. 25 pentru aprobarea modelului si continutului formularului „Declarate-inventar privind contribuţia pentru concedii şi indemnizatii de asigurari sociale de sanatate". Vineri, la aproape toate sediile administratiilor financiare era o nebunie.

"Ordinul aproba formularul declaratiei inventar pentru contributia la fondul de concedii si indemnizatii, pentru sumele datorate la finele anului 2010 si neachitate pana la 31.01.2011. Se declara debitele si acesoriile incepand cu anul 2006 si pana la sfarsitul anului trecut. Declaratia va cuprinde si soldul de recuperat pentru concedii medicale platite de angajator ce trebuie sa se recupereze de la bugetul asigurarilor. Declaratia inventar se va depune pana in data de 15 Februarie 2011", se mentioneaza in document.

Sursa: Hotnews

INTERVIU cu Jeffrey Franks: "In Romania, imi plac sarmalele si economia"... Jeffrey Franks: Preturile la energie si gaze nu vor creste in viitorul apropiat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x