Antena Căutare

Top 10 case de vânzare ieftine de la dezvoltatori imobiliari, în 2019

În ultimii ani, tot mai mulți români își îndreaptă atenția spre case, din dorința de a renunța la aglomerația din orașe și la spațiul mult prea mic pe care îl oferă un apartament dintr-o zonă fie ea și centrală. În plus, ideea de a avea o curte, cu iarbă și un loc de relaxare special amenajat îi încântă pe mulți dintre cei care iau decizia de a renunța la traiul la bloc pentru a se muta la casă.

În ultimii ani, tot mai mulți români își îndreaptă atenția spre case, din dorința de a renunța la aglomerația din oraș și la spațiul mult prea mic pe care îl oferă un apartament dintr-o zonă, fie ea și centrală. În plus, ideea de a avea o curte, cu iarbă și un loc de relaxare special amenajat îi încântă pe mulți dintre cei care iau decizia de a renunța la traiul la bloc pentru a se muta la casă.

Cei care studiază cu atenție piața imobiliară și caută case de vânzare ieftine, nou construite, în cartiere rezidențiale de la marginea orașului, au scopul precis de a găsit locuința perfectă, cu cel puțin două dormitoare și câțiva metri pătrați de curte. În 2019, cererea de locuințe este în continuare mare, motiv pentru care dezvoltatorii imobiliari investesc în construcția de apartamente și case.

Am alcătuit pentru tine un top 10 case de vânzare ieftine de la dezvoltatorii imobiliari, disponibile pe piață în 2019:

Ce casă poți să-ți cumperi dacă vinzi un apartament cu 50.000 de euro

Prețurile imobiliarelor variză în principal în funcție de orașul în care te afli. Cele mai mari prețuri la locuințe în cel de-al doilea trimestru din 2019 sunt în București, Cluj și Timișoara. Cele mai ieftine case se găsesc în județe precum Harghita, Suceasa sau Botoșani. În marile orașe din țară media este aproximativ aceeași, indiferent că vorbim de Iași sau Timișoara, diferența fiind data de numărul de camere, zona centrală sau periferică, precum și spațiul pe care dezvoltatorul îl oferă în jurul construcției. În Capitală, de exemplu, sunt complexe rezidențiale în care un duplex P+1, cu trei dormitoare, un living cu bucătărie open space și două băi ajunge să coste 49.000 de euro. Casa este situate în Ciorogârla și se vinde la roșu. La 14 kilometri de centura Capitalei, în comuna Tărtășesti, o locuință pe 2 nivele: parter și mansardă, alcătuită din living, bucătărie, 4 dormitoare, 2 băi și toaletă de serviciu, debara, hol, casa scării, terasă și balcon. Casa este de vânzare la “gri”, adică la prețul de 53.000 de euro.

Case de vânzare ce depășesc 60.000 de euro

Specialiștii în domeniul imobiliar vin cu recomandări pentru cei care vor să-si cumpere o locuință în 2019. Ei susțin că în prezent piața se află la nivelul din 2008, înainte de criza financiară, când prețurile era extrem de mari și, odată instalată recesiunea, un an mai târziu un român putea cumpăra un apartament cu trei sau chiar patru camere în prețul de dinainte de criză al unei garsoniere. La zece ani distanță, analiștii sunt de părere că în perioada următoare prețurile se vor mai diminua. Case de vânzare pornind de la 60.000 de euro se vând în general la gri, fără finisaje complete. Cele mai ieftine sunt în zona de vest a Capitalei, în Prelungirea Ghencea, dar și județul Ilfov, în localități precum Bragadiru și Domnești.

În celelalte orașe mari din țară, în cartierele construite de dezvoltatorii imobiliari în zonele periferice sau în localitățile din jur, nu mai departe de 15-20 de kilometri de municipii, cu 60.000 de euro poți achiziționa o casă cu cel puțin trei camere, două băi, ceva curte și cu toate finisajele puse la punct.

Decizia de a cumpăra o casă trebuie să fie luată ținând cont de mai multe criterii: buget, un eventual credit bancar și condițiile acestuia, zona, mijloacele de deplasare dacă se află la periferie sau în afara orașului, dar mai ales propria voință. Dacă ești gată să faci o schimbare și să renunți la traiul la bloc pentru un petic de verdeață în propria-ți curte, găsești cea mai variată ofertă de case de vânzare ieftine pe LaJumate.ro, platofrma cu zeci de mii de anunțuri din domeniul imobiliar, adăugate și actualizate zilnic.

Subventie tomate 2019: Guvernul a decis prelungirea programului... Creșterea salariului minim, cerută la nivelul Uniunii Europene! La ce sumă de bani ar ajunge în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x