Antena Căutare

Ce se întâmplă cu penisiile românilor, de luna viitoare. Ministrul finanțelor a făcut anunțul: "E valabil de la 1 iulie"

Ministrul Finanțelor dă asigurări că sunt bani pentru creșterea pensiilor, de la 1 iulie. Eugen Teodorovici a declarat că majorarea punctului de pensie este prevăzută în programul de guvernare și nu există risc pentru pensiile românilor.

Ministrul Finanțelor dă asigurări că sunt bani pentru creșterea pensiilor, de la 1 iulie. Eugen Teodorovici a declarat că majorarea punctului de pensie este prevăzută în programul de guvernare și nu există risc pentru pensiile românilor, informează Antena 3.

Ministrul spune că majorarea nu va afecta deficitul bugetar, care va fi menținut sub 3%. Teodorovici răspunde astfel avertizărilor venite de la Fondul Monetar Internațional, cu privire la menținerea în ținta de deficit.

”De la 1 iulie, punctul de pensie este prins clar ca măsură. Este o măsură care a fost luat în calcul când s-a făcut bugetul pentru acest an. Nu vedem de unde apare această temere. Nu e niciun risc. Măsura se va aplica”, a declarat Teodorovici, aflat la Neptun, potrivit sursei citate.

Curs valutar 20 iunie. Creștere totală pentru leu! Se apreciază în raport cu valutele... Obişnuieşti să plăteşti peste tot cu CARDUL BANCAR? Parlamentarii au o vestea rea: doar în marile magazine îl vei mai pu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x